ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι τρόποι πληρωμής που διατίθενται από το OLab για online αγορές είναι οι εξής:

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς)
  • Αντικαταβολή: Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων
  • PayPal (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα)
  • Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα
  • Viva Wallet

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μόλις η πληρωμή φανεί στον τραπεζικό λογαριασμό μας, η παραγγελία σας θα υποβληθεί σε περαιτέρω επεξεργασία. Παρακαλείστε να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομα της παραγγελίας κατά την καταθεση.

Τα στοιχεία των τραπεζών μας:

Εθνική Τράπεζα

Βαχεβνουνή Κάρμεν – Νίνι Κωνσταντίνος
IBAN: GR8201102180000021800416378

Τράπεζα Πειραιώς

Βαχεβνουνή Κάρμεν – Νίνι Κωνσταντίνος
IBAN: GR7101722180005218092920741

 

Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων και επιφέρει επιπλέον χρέωση +4€.

 

Πληρωμή με Paypal

Αν έχετε λογαριασμό στο Paypal τότε κάνετε την πληρωμή σας εύκολα με τη χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα ή να δημιουργήσετε λογαριασμό ακολουθώντας της οδηγίες που εμφανίζονται κατά την ώρα της πληρωμής στη σελίδα του Paypal. Η πληρωμή είναι άμεση και η παραγγελία σας μπαίνει σε κατάσταση επεξεργασίας από το O-Lab.

 

Πληρωμή με κάρτα πιστωτική η χρεωστική.
Πληρώνετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα αφού γίνει ανακατεύθυνση στο ασφαλές σύστημα πληρωμών του e-POS της Πειραιώς όπου ακολουθείτε τις οδηγίες. Δεν αποθηκεύουμε στοιχεία της κάρτας σας κατά την πληρωμή. Η πληρωμή είναι άμεση και η παραγγελία σας μπαίνει σε κατάσταση επεξεργασίας από το O-Lab. Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέχρι 2 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας.

Πληρωμή μέσω Viva Wallet
Πραγματοποιείστε τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω  Viva wallet. Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της κάρτας σας δεν καταχωρούνται στο κατάστημά μας αλλά μόνο στην υπηρεσία που σας κάνει την χρέωση. Η διαδικασία της πληρωμής υλοποιείται μέσω της Viva, η οποία εφαρμόζει προηγμένο σύστημα ασφαλείας με κρυπτογράφηση .