ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να γίνει αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν.

Έχετε το δικαιώμα να κάνετε αλλαγή της παραγγελίας σας εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από την εταιρεία courier στην απόδειξη παραλαβής.

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή θα πρέπει πρώτα να μας ειδοποιήσετε στο email: [email protected] ή στο παρακάτω τηλέφωνο: 2310240300.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Για να γίνει δεκτή η αλλαγή θα πρέπει τα επιστρεφόμενα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, η εργοστασιακή τους συσκευασία να είναι σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή (π.χ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο κ.ο.κ.).

  • Οι αλλαγές γίνονται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας courier (Ελτα) που παραλάβατε χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς.
  • Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση του O-Lab δε θα παραλαμβάνονται.
  • Αφού παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν.
  • Τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος θα είναι με δική σας χρέωση (3 ευρώ).
  • Σε περίπτωση που o λόγος επιστροφής αφορά λάθος του O-Lab, επιστρέφεται το ποσό το οποίο πλήρωσε ο πελάτης.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα του O-Lab, τα έξοδα επιστροφής αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό και ανέρχονται στα 6 ευρώ (3 ευρώ για την αποστολή και 3 ευρώ για την επιστροφή του προϊόντος για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, ποσό το οποίο δεν χρεώνεται κατά την παράδοση με την προυπόθεση πως δεν θα γίνει χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης).
Για παραγγελίες κάτω των 60 ευρώ αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο ποσό 3 ευρώ (για την επιστροφή προϊόντος).

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προς επιστροφή προϊόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του O-Lab αποστάλθηκαν ελαττωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το O-Lab αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος της επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.