Χαλασμένα γυαλιά ηλίου; Κανένα πρόβλημα.

Εδώ στο “εργαστήριο” του O-Lab στη Θεσσαλονίκη αναλάμβάνουμε παντός τύπου επιδιορθώσεις.

Επισκεφθείτε μας στη Μητροπόλεως 62, Θεσσαλονίκη ή καλέστε στο 2310 240300.

  • Κοκάλινος Σκελετός

Πραγματοποιούμε κολλήσεις σε όλους τους τύπους κοκάλινων σκελετών. Στην περίπτωση απουσίας κάποιου τμήματος του σκελετού γίνεται γέμισμα του συγκεκριμένου σημείου, κατάλληλη διαμόρφωσή του και τέλος βάψιμο με ειδικά χρώματα για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του σημείου της επισκευής.

  • Μεταλλικός Σκελετός

Αναλαμβάνουμε την κόλληση απλών μεταλλικών σκελετών, nylor και griff. Ακόμη και σε περίπτωση απουσίας τμήματος του μεταλλικού σκελετού γίνεται ακριβής ανακατασκευή του.

  • Σκελετός Από Τιτάνιο

Η άποψη ότι το τιτάνιο ως υλικό δεν επιδέχεται συγκόλληση δεν ισχύει. Στο O-Lab με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να κάνουμε κολλήσεις αυτού του είδους με επιτυχία.

  • Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου

Τα αθλητικά γυαλιά ηλίου, λόγω της μεγάλης καμπυλότητας που παρουσιάζουν, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην προσαρμογή, στο τρόχισμα και την εφαρμογή των φακών πάνω στο σκελετό. Χάρη στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, η «πατούρα» του φακού προσαρμόζεται στη μεταβαλλόμενη καμπύλη του σκελετού.

Fill out the form

Συμπληρώστε τη φόρμα

Συμπληρώστε την online φόρμα επισκευής, όπου θα περιγράψετε το είδος της επισκευής που χρειάζεται το γυαλί σας. Οι ειδικοί του O-Lab θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας ενημερώσουν για το κόστος επισκευής.
Agree to deal

Αποδοχή της προσφοράς

Αν είστε χαρούμενοι με την προσφορά που θα σας δώσουμε, θα χρειαστεί να μας κάνετε την κατάθεση του συνολικού ποσού.
Product Shipping

Αποστολή του γυαλιού στο χώρο μας

Συσκευάστε τα γυαλιά με ασφάλεια και στείλτε τα στη διεύθυνση του O-Lab.
Product Delivery

Επισκευάζουμε τα γυαλιά και σας τα στέλνουμε πίσω

Μόλις παραλάβουμε τα γυαλιά σας, οι ειδικοί του O-Lab αναλαμβάνουν την επισκευή τους και σας τα στέλνουμε πίσω στη διεύθυνση αποστολής που μας δίνετε. Η επισκευή χρειάζεται κατα μέσο όρο 12-24 ώρες από την ώρα της παραλαβής τους.

Φόρμα Επισκευής